Ön itt van
Kezdőlap > Agrár > Kert-Gyümölcsös > A 6 legjobb kerti gépeket gyártó márka

A 6 legjobb kerti gépeket gyártó márka

A kerti gépek terén számos gyártó, számos termékével találkozhatunk. Ezek között találhatunk tradicionálisan megbízható, ismert márkákkal és olcsóbb, hobbi szintű felhasználásra specializálódott gyártókkal. Az alábbi cikkben éppen ezért összegyűjtöttük a 6 legjobb kerti gépeket gyártó márkákat, amik közül nyugodt szívvel válogathatunk.

1, Fieldmann

Bár a nevéből ez nem következik egyértelműen, de eredetileg egy cseh márkáról van szó. A cseh menedzsmenttel rendelkező Fieldmann hátterében egy olyan erős vállalatcsoport található, amely már számos neves márka piaci bevezetésében közreműködött.

Kerti gépek terén könnyű és egyszerű használatot biztosító, formatervezett gépekkel találkozhatunk, emellett a márkára játékos, friss színkombináció jellemző, amikkel valóban öröm leheta ház körüli munka.

2, Einhell

Az Einhell kínálatában gyakorlatilag mindenki megtalálhatja a számítását, legyen szó ezermesterről, hobbikertészről, vagy alkalmi otthoni használatról. Az áruházakban Einhell termékek között így egyaránt megtalálhatunk fúró-csavarozókat, fűnyírókat, lombfúvókat, szivattyúkat, sövényvágókat, stb.

3, Stihl

A kert ápolása a Stihl termékekkel rendkívül kényelmes és örömteli feladat. A Stihl gépei kitűnnek egyszerű kezelhetőségükkel, híresen jó minőségűek és emellett könnyen karbantarthatók is.

Amennyiben egy erős gépre vágyunk, amely a birtokon, az erdőben vagy a gyümölcsültetvényen a kezünk alá dolgozik, vagy épp speciális kerti feladatokhoz keresünk megoldást, akkor a Stihl-el, mint egy első számú kerti gép márkával könnyű dolga lesz.

4, Hecht

A Hecht márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekint vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A Hecht kerti gépek az elmúlt évtizedben már meghódították az európai, köztük a német, a lengyel, a szlovák, valamint magyar piacokat is.

A Hecht rendkívül széles választéka a kerti gépek minden szegmensét lefedi az egyszerű mechanikus fűnyírótól kezdve, a kapálógépeken, láncfűrészeken, tűzifa aprítókon és sövényápoló gépeken keresztül egészen a kerti kéziszerszámokig.

5, Makita

A Makita egy a Stihl-hez hasonlóan ismert márka, ahol nem csak otthoni használatra tervezik a gépeket. Kínálatukban többek között megtalálhatunk:

  • fűkaszákat
  • fűnyírókat
  • láncfűrészeket
  • légseprűket
  • sövényvágókat
  • multigépeket.

Ezek a gépek nem csak könnyen használhatók, hanem tartós kialakítással is rendelkeznek és élettartamuk is igen kedvezőnek mondható.

6, Milwaukee

Amennyiben láncfűrész vásárláson gondolkodunk, akkor a Milwaukee termékei is kiváló választást jelenthetnek. A márka kínálatában azonban ezen felül is számos nagy teljesítményű, professzionális gépet megtalálhatunk, amiknek a kerti munkák során vehetjük hasznukat.

Összegezve: A fenti néhány gyártó kínálatából választva tehát biztosan nem nyúlhatunk mellé, hiszen ismert, világelső márkákról beszélhetünk, akik a funkciót, a minőséget a lehető legmagasabb szinten igyekeznek egyesíteni számunkra.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Top