Ön itt van
Kezdőlap > Agrár > Kert-Gyümölcsös > 5 ajándéktipp tavaszra kinti munkához

5 ajándéktipp tavaszra kinti munkához

Ahogy közeledik a tavasz, úgy lesz egyre kedvezőbb az időjárás is a kinti munkákhoz. Ez pedig kiváló alkalom egyben arra is, hogy egy-egy testhezálló, vagy épp kreatív ajándékkal meglephessük szeretteinket, akik szeretik idejüket a szabadban tevékenykedve eltölteni. Éppen ezért az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 ajándéktippet tavaszra kinti munkákhoz.

1, Védőkesztyű

A kinti munkák szinte egyet jelentenek az átlagember számára a kerti munkákkal. E téren számos feladat várhat az emberre, de legyen szó bármelyikről is, az biztos, hogy kezünket védenünk kell. Erre több okból is szükségünk lehet, többek között, akkor ha:

 • szeretnénk elkerülni a sérüléseket,

 • nem szeretnénk jelentősen beszennyezni kezünket, vagy ha

 • szeretnénk hatékonyabban dolgozni.

Emellett például hölgy ismerősink számára ma már nem csak funkcionális, hanem a divatot is követő védőkesztyűket is találhatunk, így kerti munkák közben is lehetnek divatosak.

2, Védőbakancs

Férfiak esetében tuti tippnek számíthat egy-egy védőbakancs beszerzése a kinti munkákhoz. A férfiak ugyanis előszeretettel barkácsolnak, fúrnak-faragnak, másznak tetőre, domboldalba. Ilyen feladatokhoz egy védőbakancs kifejezetten jól jöhet, hiszen egy ilyen lábbeli igen komoly védelmet tud felmutatni. Ilyen védelmi tulajdonságok például az:

 • orrmerevítés
 • talpátszúrás elleni védelem
 • vízlepergetés
 • bokamerevítés
 • csúszásgátlás

Természetesen a védőbakancs árak igen széles sávban mozoghatnak, de ahogy sok más téren itt sem érdemes a gyanúsan olcsó termékekkel kockáztatni, inkább válasszuk a szaküzletek és webáruházak megbízható kínálatát.

3, Szerszámkészlet

A kinti munkák során legyen szó barkácsolásról, vagy kerti munkáról mindig jól jöhet egy a célnak megfelelő szerszámkészlet. A hölgyeknek pár kerti szerszám, mint a kézi ásó, gereblye, kapa minden kerti munkafolyamat során jól jöhet. Férfiak számára egy-egy több részes szerszámkészlet, racsni készlet stb. lehet nyerő választás.

4, Tavaszi munkaruha

A tavaszi munkák során a különböző típusú védőruhák is kiváló ajándéknak bizonyulhatnak. E téren szerencsére igen széles a választási lehetőség, hiszen az alábbiak egyaránt jó választásnak bizonyulhatnak:

 • derekas nadrág
 • kertésznadrág
 • munkás rövidnadrág

5, Védőszemüveg

A tavasz beköszöntével az UV sugárzás is egyre magasabb méreteket ölthet. A kinti munkavégzés során ezért a különböző típusú és kialakítású védőszemüvegek is hasznos kiegészítők lehetnek. Mivel ma már e téren is találhatunk számos divatos megoldást, ezért nem meglepő módon ajándékként is megállhatják a helyüket.

Összegezve: Amennyiben tehát mindenképp valami hasznos és testhezálló ajándékot keresünk, a tavaszi kinti munkákhoz, akkor a fenti ajándék ötleteket mindenképp érdemes lehet megfontolni.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Top