Ön itt van
Kezdőlap > Egyéb > Négy hasznos elektromos gép a konyhába

Négy hasznos elektromos gép a konyhába

Egy jól felszerelt konyhába számos elektronikai eszközre szükség van ahhoz, hogy elvégezhessük a mindennapi teendőket. Legyen szó elektromos zöldségszeletelő gépről, vagy éppen kávéfőzőről, a kínálat rendkívül széles. A pult nagysága azonban befolyásolhatja azt, hogy mit is tudunk elhelyezni a térben. Ebben a cikkben bemutatunk pár hasznos terméket, amely remekül beilleszthető a konyhába.

Konyha gépek

Sokszor hisszük azt, hogy egy nagyobb területen sok-sok eszközt el tudunk majd helyezni. Ám az sem túl jó megoldás, ha telepakoljuk a pultot különböző elektromos dolgokkal. Vannak, amiket muszáj lesz eltenni egy polcra, vagy a szekrény mélyére, amik ezek után már jóval kevesebbet kerülnek majd elő, hogy használjuk őket. Hiába a plafonig érő bútor, vagy éppen a sok tároló, előszeretettül alkalmazzuk azokat az eszközöket, amelyek azonnal kéznél vannak.

Elektromos zöldségszeletelő gép

Amennyiben valaki sokat sürög a konyhában és szereti a színes finomságokat, annak érdemes lehet beszerezni egy elektromos zöldségszeletelő gépet. Ez alkalmas nagyobb mennyiségű zöldségek szeletelésére is. A rozsdamentes acél készüléknek köszönhetően pedig minőségi és tartós termékről van szó. Ez a változat többféle vágási és reszelési funkcióval is rendelkezik, így vághatunk vele 2-4 mm-es szeleteket, de akár segítségével reszelhetünk 3, 5, illetve 7 mm-es darabokat is. A betöltőnyílásból kettő méretet is találhatunk benne, így remekül használható nagyobb darabokhoz is egyaránt.

Robot- és dagasztó gép

Ha sokat sütünk, kenyeret, kiflit vagy zsemlét készítünk, esetleg élesztős termékekre vágyunk, akkor jó szolgálatot tehet egy dagasztó gép. Bár nagyobb helyet foglal, mivel sokrétűen használható, így akár napi szinten is elő kellene venni, ha elraknánk a polc mélyére. Egy minőségi darab sok ideig kiszolgálhat bennünket, még akkor is, ha naponta készítünk valamilyen pékárut. Ha nyaralás során is saját termékre vágyunk, akkor pedig dobjuk be az autóba és már vihetjük is magunkkal.

Botmixer

Egy vezeték nélküli botmixer szintén rendkívül hasznos és sokrétű eszköz. Ennek segítségével számos krémlevest, turmixot, de még szendvicsfeltétet is gyárthatunk. Nem véletlen tehát, hogy az egyik leghasznosabb és legfontosabb eszköze egy jól felszerelt konyhának.

Kávégép tejhabosítóval

Egy kávégépre akkor érdemes beruházni, ha napi szinten, akár többen is használatba vennénk az eszközt. Egy remek kávé télen és nyáron is feldobhatja a reggeleket, főként, ha még tejhabosítóval is rendelkezik. Nem érdemes a két terméket külön megvásárolni, hiszen egyben jóval kisebb helyet foglal el a pulton.

Összegezve: Hasznos és praktikus elektronikai kellékeket keresel a konyhába? Akkor a fent említett darabokat mindenképpen érdemes beszerezned. Legyen szó elektromos zöldségszeletelő gépről, egy minőségi kávéfőzőről habosítóval ellátva, vagy éppen egy robotgépről egyaránt. Ezek közül némelyik nagyobb helyet is elfoglalhat, azonban sokrétűségük miatt nem bánjuk majd a kisebb szabadon maradt felületet sem.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Top